Tocanita de naut cu chorizo si salvie

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 18 Aug 2019 | 1503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175 grame naut uscat
  • ulei de masline
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei usturoi
  • 1 bucata 15 cm chorizo
  • 2 foi dafin
  • cateva cremgute cimbru
  • 1-2 lingurite paprika afumata
  • cateva fire salvie
  • 1 lamaie
  • sare, piper
  • iaurt si paine pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu chorizo si salvie:

Nautul se hidrateaza in apa rece peste noapte, apoi se fierbe 45 de minute in apa cu sare, pana devine fraged. 

Ceapa se taie julienne, usturoiul se piseaza si chorizo se taie felii.

Se incalzesc 2-3 linguri de ulei intr-o cratita/ caserola. Se caleste ceapa, impreuna cu usturoiul 5 minute, la foc mediu pana se inmoaie si prind putina culoare. Se adauga chorizo, dafinul si cimbrul si se soteaza cateva minute pana devin aurii. Se adauga nautul fiert si paprika, se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute, la foc mediu spre mic.

La final, se adauga salvia tocata, sare, piper si sucul de lamaie si se serveste cu iaurt si paine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu chorizo si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu naut