Tocanita de pipote si inimi

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2014 | 11639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola pipote si inimi
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingurita miere
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Curatam pipotele si inimile si le spalam bine. Curatam ceapa si usturoiul.

Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa pana cand devine transparenta si adaugam usturoiul tocat si carnea. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam sucul de rosii, pasta de tomate si apa cat sa acopere. Lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este gata adaugam mierea, busuiocul, sarea si piperul dupa gust si mai lasam cca 2 minute pe foc.

Noi am servit cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimi si pipote de pui in sos de smantana cu usturoi