Tocanita de pipote si inimi

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 6 Ian 2019 | 3531 vizualizari

 

Reteta romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi
  • 2 cepe rosii
  • 100 g pasta de tomate,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper
  • ulei,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Taiem ceapa solzisiori, o calim in putin ulei, presaram boia si adaugam inimile si pipotele spalate si curatate. Turnam apa cat sa le acopere, potrivim gustul de sare si piper si lasam sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana cand sunt fierte inimile si pipotele. Daca este necesar mai adaugam apa fierbinte. Cand este fiarta carnea, adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba un pic. Servim cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita economica cu pui si galuste - varianta Jamie Oliver