Tocanita de pipote si inimi

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 6 Ian 2019 | 3784 vizualizari

 

Reteta romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi
  • 2 cepe rosii
  • 100 g pasta de tomate,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper
  • ulei,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Taiem ceapa solzisiori, o calim in putin ulei, presaram boia si adaugam inimile si pipotele spalate si curatate. Turnam apa cat sa le acopere, potrivim gustul de sare si piper si lasam sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana cand sunt fierte inimile si pipotele. Daca este necesar mai adaugam apa fierbinte. Cand este fiarta carnea, adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba un pic. Servim cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]