Tocanita de pipote si inimi cu sos

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2010 | 10167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga de pipote cu inimi
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi cu sos:

spalam pipotele si inimile si le punem la fiert in apa cu sare, dupa ce au fiert punem ceapa la inabusit cu morcovul taiat rondele, lasam putin si punem si pipotele si inimile peste care punem din apa in care au fiert. Llasam pana scade apa si se formeaza sosul, punem sare, piper dupa gust si boiaua, iar la sf presaram patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan