Tocanita de pipote si inimi cu sos

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2010 | 9964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga de pipote cu inimi
  • o ceapa
  • un morcov
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi cu sos:

spalam pipotele si inimile si le punem la fiert in apa cu sare, dupa ce au fiert punem ceapa la inabusit cu morcovul taiat rondele, lasam putin si punem si pipotele si inimile peste care punem din apa in care au fiert. Llasam pana scade apa si se formeaza sosul, punem sare, piper dupa gust si boiaua, iar la sf presaram patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pipotele si inimioare servite in vas de lemn