Tocanita de porc

de retete bune in Porc, 14 Noi 2015 | 8464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • usturoi
  • condimente
  • o ceapa
  • 2-3 lg smantana
  • faina pentru ingrosala
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc:

  1. Spalati carnea si o taiati in bucati,cum doriti d-voastra.
  2. Curatam ceapa si o taiem marunt.
  3. Intr-o cratita punem un pic de ulei si calim impreuna ceapa cu carnea.
  4. Adaugam si usturoiul pisat impreuna cu condimentele,amestecam bine adaugand apa pt a fierbe carnea.
  5. Cand carnea e fiarta facem o ingrosala din smantana cu faina(cca.1-2 lg depinde de faina si cat de groasa doriti tocanita.,daca e prea subtire mai adaugati ingrosala)Ingrosala se face astfel;puneti intr-un bol 2 lg faina impreuna cu smantana si adaugati putina apa intre timp amestecati cu un tel mic sau furculita pt a nu se face cocoloasa.trebuie sa fie subtire ca un aluat de clatite
  6. Adaugam ingrosala peste tocanita si adaugam patrunjelul tocat marut.Lasam sa mai fiarba cateva minute si dam deoparte.

    PS. sper sa va placa aceasta tocanita ...mie imi place foarte mult mai ales cu mamaliguta :) 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

miki_a 1

17.11.2015, 11:55

Foarte buna, mai ales cu mamaliguta!

retete bune 1

17.11.2015, 14:57

asa imi place si mie cu mamaliguta

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]