Tocanita de porc cu farfalle

de mihaelar63 in Porc, 18 Feb 2014 | 4290 vizualizari

 

Din cand in cand dar nu prea des merge cate o tocanita cu mult sos . Tocanita este o mancare de iarna consistenta . De ce mai rar ? Pentru ca este atat de gustoasa de te lingi pe degete si uiti de calorii .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei Kapia
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta ardei rosii
  • 1 lingura faina alba
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ketch-up
  • 1 lingurita busuioc + fenicul uscat
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
  • 500 gr farfalle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu farfalle:

Spalati , curatati , taiati cubulete si caliti in ulei legumele aproximativ 2 min .

Adugati carnea taiata cuburi si caliti 5 minute .

Adugati pasta de ardei , ketchup-ul si faina alba .

Amestecati si turnati doua pahare apa .

Puneti condimentele uscate si fierbeti 15-20 min pana carnea este patrunsa .

Daca sosul scade prea mult mai adaugati apa .

Fierbeti pastele in apa multa sarata . Scurgeti-le .

Serviti  farfallele cu tocanita asezonata cu piper proaspat rasnit si patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Daca pastele sunt de calitate din grau dur nu trebuie clatite cu apa rece . Nu se vor lipi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu farfalle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc la ceaun - Reteta savuroasa ideala pentru gurmanzi