Tocanita de porc cu praz si cartofi

de alilianaa in Porc, 26 Ian 2014 | 5531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi porc
  • 5 fire praz
  • 7-8 cartofi
  • 2 cepe potriivite
  • un ardei tocat ( eu l-am avut congelat)
  • un morcov
  • 30 ml ulei
  • sare, piper, cimbru( dupa gust)
  • o foaie de dafin
  • un pastrnac( taiat marunt)- congelat
  • 2 linguri pasta rosii ( de casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu praz si cartofi:

Carnea se spala, se portioneza. Se sareaza, sa da cu boia de ardei dulce si piper . Cartofii se curata, se spala, se toaca, la fel si prazul.   30 ml ulei se pun la incins in tigaie. Cand este gata, se pune carnea si se lasa cca 5-6 minute, timp in care incercam sa o trecem prin ulei incins pe toate partile. Se scoate carnea pe un servetel umed. In uleiul in care am pus carnea, adaugam ceapa, morcov, ardei, pastarnac, sare, piper. Lasam  5-6 minute pana ce, acestea se inmoaie, dupa care peste ele punem carnea.  

Le amestecam si le lasam impreuna cateva minute. Adaugam cartofii si punem apa. Se lasa la fiert pana ce  carnea si cartofii s-au patruns. La final se adauga prazul. Mai lasam cateva minute, punem pasta de rosii. Oprim focul dupa 3-4 minute. Potrivim de condimente, sare, daca mai este nevoie. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu praz si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu ciuperci