Tocanita de pui

de mimmi in Pui, 17 Oct 2011 | 9769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare pui
  • apa
  • sare,piper,boia
  • frunze patrunjel
  • usturoi
  • lapte
  • 6 linguri faina
  • 1 ceapa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui:

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei,adaugam boia dupa gust si completam cu apa pana la jumatate.

Se spala bine pulpele de pui si se pun la fiert in apa,se adauga piper si sare dupa gust,cand pulpele sunt aproape fierte se pregateste ingrosala din faina si lapte.(trebuie sa fie ca o smantana curgatoare) Se adauga usturoiul pisat(dupa gust) si frunzele de patrunjel. Se da focul la minim si turnam incet ingrosala amestecand incontinuu pentru a nu se forma cocoloase. Se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute,timp in care trebuie sa nu uitam sa mestecam.

Se serveste cu mamaliguta si muratura.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Musaca