Tocanita de pui cu ceapa

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2014 | 4582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpe de pui(dezosate)
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 100 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 3 catei usturoi
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Carnea de pui se spala si se taie bucati,dupa care o vom condimenta.

Curatam ceapa,ardeiu si tocam marunt,morcovul il dam prin razatoarea mica.

Intr-o tigaie adaugam ulei si cand sa incalzit adaugam carnea care o vom praji pe ambele parti.

Cand este gata o scoatem intr-o farfurie pe care o acoperim.

In uleiul care am prajit carnea adaugam ceapa si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeiul si morcovul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam pasta de tomate.sucul de rosii,carnea si apa cat sa acopere totul.

Lasam sa fiarba amestecand din cand in cand pana scade sosul.

La final adaugam condimente dupa gust si usturoiul pisat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

simona72 1

08.02.2014, 08:32

Super mancarica!

Lau 1

08.02.2014, 09:53

gaby_gabytza 1

11.02.2014, 09:49

plaaaaaaaaaaaace

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui