Tocanita din ceafa de porc cu pasta de tomate

de nadina73 in Porc, 26 Iun 2010 | 12143 vizualizari

 

o tocanita foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 700 g ceafa porc
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate 150 ml
  • 1 lingura de faina
  • foi de dafin 3
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din ceafa de porc cu pasta de tomate:

Se taie ceafa(sau pulpa ,ce va place) bucatele si se caleste in ulei fierbinte pana scade tot sucul ce e lasat de carne si se prajeste putin ,sa se rumeneasca bine carnea .

Ceapa se taie pestisor si se pune peste carne in momentul cand carnea e prajita ,rumenita

se amesteca bine apoi se lasa sa se caleasca impreuna 5 minute apoi se pune cate putina apa ,sare,foile de dafin  si piper si se lasa sa fiarba cu capac la foc mic ,

din cand in cand se mai ameteca si se mai completeaza cu apa .

Cand carnea e fiarta se pregateste faina cu pasta de tomate se amesteca bine dupa care se pune peste carne si se lasa sa mai dea 2 -3 clocote dupa care se stinge focul.

se serveste cu mamaliguta ,piure de cartofi ,pasta fainoase.................

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din ceafa de porc cu pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]