Tocanita picanta

de eclerash in Curcan, 15 Mai 2010 | 4343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne(eu am folosit piept curcan)
  • 2 cepe rosii
  • 4-5 catei usturoi
  • 5 linguri bulion
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 ardei gras
  • 2 ardei iuti
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta:

Taiem carnea cubulete si o punem in tigaie la rumenit,urmand sa o scoatem cand este gata si sa o punem la cald,iar in ulei ramas sa calim ceapa.Peste, vom adauga si ardeiul gras, carnea si o cana de apa calda,urmand sa mai adaugam pe parcurs daca nu este carnea facuta.Cand carnea este gata adaugam si ardeiul iute si bulionul dizolvat cu vin,sare si piper  si mai lasam 10 min...Luam de pe foc si adaugam patrunjel verde tocat marunt.

TIPS-URI

1

se poate servi cu cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rosii