Tochitura

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 1 Feb 2012 | 7533 vizualizari

 

Buna tareeeeee!!!!!

 

INGREDIENTE

  • Nu am sa trec cantitatile, poate doar orientativ, pune fiecare cat si cum doreste dupa bunul plac...
  • piept de pui( eu am pus 1 buc)
  • sunculita de porc afumata( doua trei felii)
  • rulada de curcan afumata( 1-2 felii)
  • carnati subtiri de porc afumati( vreo 2 buc)
  • carnati grosi de porc afumati( 1 buc)
  • ardei gras rosu( 1)
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia
  • pasta de rosii( o lingura)
  • ulei( eu am pus de palmier)( 3 linguri)
  • usturoi( 3-4 catei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Tot ce avem de facut este sa taiem dupa dorinta mai marunt sau mai mare ingredientele, sa ungem apoi o tava cu ulei atat cat dorim si sa le prajim usor la foc mic pana se rumenesc, incepem cu pieptul de pui apoi cand se albeste adaugam si restul si acoperim la inceput sa le si inabusim apoi luam capacul si le rumenim, condimentam, sare, boia, piper,  adaugam si usturoi  mai lasam inca putin si servim cu mamaliguta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu cartofi la cuptor