Tochitura ardeleneasca

de Bya Ralu in Porc, 6 Mar 2012 | 7503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne porc(ceafa)
  • jumatate piept de pui
  • vin rosu
  • condimente
  • malai,oua,parmezan
  • 1/2 ardei gras rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura ardeleneasca:

Se taie carnea cubulete(eu am folosit ceafa de porc pentru ca are si putina grasime) si se pune la calit in ulei de masline. Dupa 5 minute se adauga vinul rosu (1 paharel mic) si se lasa sa se inabuse. Adaugam si ardeiul gras taiat cubulete si se adauga apa cat sa acopere si 1 lingura de bulion si condimentele necesare (sare, piper, boia dulce).

Separat se pune apa in ceaun si putina sare, cand incepe sa fiarba se adauga malaiul pentru a face o mamaliguta!

Tochitura in 30 minute este gata. Pregatim si cate un ou ochi si presaram peste ou si mamaliga parmezan ras.Se poate servi cu muraturi sau cu salata de sfecla cu maioneza!

TIPS-URI

1

e minunat un pahar de vin rosu langa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca