Tochitura cu mamaliguta

de Laly in Porc, 30 Iul 2010 | 13667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc (fleica,pulpa)
  • 300 gr kaizer
  • 200 gr carnati de porc semiafumati
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • foi de dafin,cimbru
  • 1pahar vin
  • telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta:

Se spala carnea si se taie cubulete.Kaizerul si carnatii se taie si ele.

Intr-o tigaie prajim pe rand,carnea,carnatii si kaizerul.

Ceapa se taie solzisori si se caleste putin.Se adauga peste ceapa,carnea,carnatii si kaizerul.

Rosiile se oparesc si se mixeaza pana devine suc.Se adauga peste carne.

Punem apa sau supa cat sa acopere carnea si condimentam cu sare,foi de dafin si cimbru.

Dam la cuptor pana scade.Cu 5 minute inainte de a scoate adaugam vinul.

Usturoiul se taie sau se piseaza (eu l-am pisat).Se adauga cand scoatem tochitura (asa isi va pastra aroma).

Se rade branza desupra si se serveste alaturi de ou ochi.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]