Tochitura cu mamaliguta si ou

de Lily_Musat in Mancaruri cu carne, 26 Ian 2011 | 13093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame ficat de porc,
  • 1 splina de porc,
  • 1 inima de porc,
  • 4 carnati semiafumati,
  • 200 grame pulpa de rosii,
  • 100 ml vin rosu,
  • 1 ceapa,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 1/2 lingurita piper,
  • 1 foaie de dafin,
  • 3 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliguta si ou:

Organele impreuna cu carnaciorii se pun la calit intr-un ceaun.Dupa ce s-au calit se adauga ceapa si usturoiul, apoi pulpa de rosii, vinul, foaia de dafin, sarea si piperul si se mai lasa 10 minute pe foc.

Tochitura se serveste cu mamaliguta si ou prajit, iar pe desupra se razuie branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliguta si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc