Tochitura munteneasca

de Miha in Porc, 28 Apr 2010 | 15472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 pahar supa de legume
  • 1 pahar de vin
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • sare si piper
  • cimbru
  • 1 ardei gras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura munteneasca:

Se taie carnea in bucati si se pune la prajit in tigaie in ulei bine incins impreuna cu ceapa tocata marunt.  Dupa ce carnea s-a prajit putin, adica incepe sa se rumeneasca, se stinge cu supa de legume si paharul cu vin.

Se potriveste gustul de sare si piper, apoi se adauga rosiile tocate marunt, usturoiul tocat si ardeiul taiat cubulete mici. Se lasa sa fiarba. Spre sfarsitul fierberii se presara cu putin cimbru.

Se serveste cu mamaliguta fierbinte si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura munteneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu sos de branza