Tochitura munteneasca

de Bucataras Monica in Porc, 28 Feb 2016 | 3937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 300 g carnati
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • piper
  • 200 ml. vin alb/rosu
  • 100 ml. apa
  • 3 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • telemea (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura munteneasca:

Carnea se taie cubulete, iar carnatii ii taiem rondele. In uleiul incins adaugam ceapa taiata solzisori,dupa ce devine sticloasa punem cubuletele de carne si lasam sa se inabuse,apoi adaugam carnatii, mai lasam 10 minute si punem vinul ,100 ml apa si frunzele de dafin, acoperim si lasam la fiert in jur de 45 minute.Daca este nevoie mai adaugam apa sau vin. Dupa ce au trecut cele 40 de min condimentam cu sare si piper,adaugam cele 3 linguri de bulion diluat in apa ,punem usturoiul taiat feliute si mai lasam inca 10 minute la fiert. Se serveste alaturi de  mamaliguta  si ou ochi.Deasupra radem branza(optional)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura munteneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]