Tochitură Panacris

de Panacris in Porc, 16 Apr 2013 | 4334 vizualizari

 

De la mica întâlneală mi-a rămas gândul la tochitura lui Medi! Zis și făcut!

 

INGREDIENTE

  • ceapă verde 4 fire,
  • fleică de porc cca 600 g,
  • ciuperci champignon cca 350 g,
  • cârnați semiafumați cca 400 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de floarea soarelui,
  • boia de ardei dulce,
  • vin de masă cca. 350 ml,
  • mărar verde cca. 1/2 legătură,
  • gnochi cca. 500 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură Panacris:

Ceapa și ciupercile se curăță, se toacă mărunt, se călesc în puțin ulei și apă.

Între timp se taie carnea bucățele, cârnații rondele, apoi se adaugă la amestecul de ceapă și ciuperci. Se asezonează de sare, piper, boia, se completează cu apă și vin, lăsându-se la fiert la foc mic, cca. 45 de minute. Spre sfârșitul fierberii se adaugă mărarul tocat mărunt, gnochii-le fierte și se mai lasă să dea un clocot.

Se servește fierbinte cu salată de sezon. Poftă bună!

TIPS-URI

1

Gnochii sunt un fel de găluște din cartofi, se găsesc proaspete la raionul cu paste proaspete, numia bune de pus la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor