Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter

de Bucataras in Ton, 10 Noi 2012 | 5108 vizualizari

 

O reteta de Ton cu legume usor de preparat in vas Zepter

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ton (sau alt peste)

  • Ciuperci feliate

  • Ardei rosu felii

  • Lamaie

  • 2 linguri de ulei de masline

     
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter:

Pestele se sterge cu servete de hartie, se sareaza si se unge cu ulei. Peste legume se pune o lingura de ulei, se amesteca.

Griller-ul (sau orice vas Zepter de frigere) se incinge pana cand acul termocontrolului ajunge la inceputul zonei verzi.

Se pune pestele in vas si langa el legumele. Se pune capacul si se lasa  1 minut.

Se intoarce pestele pe partea cealalta, se amesteca legumele, se pune capacul, se lasa iar 1 minut, se opreste focul, se lasa cu capacul pus cam 3 minute si se poate servi.

reteta advertorial Zepter. Zepter si bucataras.ro te invata sa folosesti corect vasele Zepter

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline