Ton cu sfecla rosie si mascarpone

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2018 | 3226 vizualizari

 

Aceasta pasta face parte din ciclul ,, Ce mai face omul de foame "" :D Ingrediente de baza conserva de to , mascarpone- cica doream sa prepar o praji... si sfecla rosie marinata, care a echilibrat bine coloristic si ca aciditate restul pastei.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton 160 gr-in stil mediteranean, usor afumat si cu oregano 
  • 1 cutie mascarpone -250 gr
  • 4 capere in otet uriase
  • 1/2 ceapa rosie
  • 8 linguri sfecla marinata - productie proprie
  • 1 lingurita oglio, alio si peperoncini -patrunjel uscat , usturoi deshidratat , ardei iute uscat 
  • zeama lamaie optional
  • sare optional 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu sfecla rosie si mascarpone:

  1. Ceapa rosie se toaca marunt.
  2. Maruntiti caperele.
  3. Taiati cubulete mai mici sfecla rosie.
  4. Mascarponele trebuie adus la temperatura camerei pentru ase putea amesteca mai usor.
  5. Se amesteca tonul cu mascarpone.
  6. Adaugati restul ingredientelor amestecand pana la omogenizare.
  7. Nu este nevoie de sare tonul conservat contine suficienta.
  8. Gustati si sarati, acriti daca mai este nevoie.

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de sare, tonul conservat contine suficienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu sfecla rosie si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (20)

Ksenya 1

28.03.2018, 08:30

Buna tare!

Panacris 1

29.03.2018, 17:19

dantes 1

02.04.2018, 16:27

Interesanta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]