Tort Capşunică

de adellyna in Torturi, 24 Iul 2014 | 3714 vizualizari

 

Pentru zile speciale

 

INGREDIENTE

  • Blat de tort cu cacao din comert
  • 2 plicuri de Creme Ole ciocolata
  • 400ml frisca
  • Bomboane colorate
  • 400g capsuni
  • Un tub de frisca pentru decor
  • Un plic de zahar vanilat
  • Esenta de vanilie
  • Esenta de rom
  • Esenta de migdale
  • O cescuta de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Capşunică:

Se pune blatul pe o farfurie mare

Punem intr-un ibric cescuta de apa cu plicul de zahar vanilat si cate o lingurita din esente, amestecam pe foc pana se dizolva zaharul si insiropam

Intr-un bol amestecam 400ml frisca cu cele 2 plicuri de Creme Ole . Crema obtinuta se pune pe blat. Cu restul de crema finisam tortul.

Ornam cu frisca 

Taiem capsunile si le asezam 

Presaram bombonelele

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Capşunică" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]