L-am numit asa pentru l-am facut de ziua mea si pentru ca am combinat 2 retete din caietul mamei mele : tort pandispan si tort de ciocolata cu portocale
In plus am adaugat visine....pentru ca-mi plac tare :))
Avem nevoie de :
Scurgem ciresele si pastram siropul pentru a insiropa blaturile.
Frisca :
Mixam smantana intai usor, apoi la viteza mai mare cat sa se intareasca un pic, apoi adaugam zaharul pudra.
Mixam in continuare pana obtinem textura dorita de frisca.
Montam tortul:
La baza am pus blatul de pandispan insiropat bine cu siropul de cirese.
Am asezat ciresele.
Peste ele am pus frisca (mai putin de jumatate).
Peste frisca punem blatul de ciocolata, il insiropam un pic (nu mult pentru ca este deja destul de fraged).
Decoram tortul cu restul de frisca.
Punem la frigider pentru cateva ore inainte de decorul final.
Eu l-am decorat cu cacao, ciocolata alba rasa si cirese.
Pofta Buna !!!