Tort cu iaurt

de mihaelaM in Torturi, 7 Mai 2011 | 5283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml iaurt piersici
  • 1 plic gelatina
  • 4 plicuri zahar vanilinat
  • 1 esenta vanilie
  • 500 ml frisca hulala
  • PT SIROP
  • 500ml apa
  • 1cana zahar
  • 1esenta vanilie
  • PT ORNAT
  • 250ml frisca hulala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu iaurt:

ttp://www.bucataras.ro/retete/blat-de-tort-cu-cacao-20841.html

Batem frisca bine,dupa care adaugam iaurtul lingura cu lingura mixand continuu.

Gelatina o preparam conform instructiunilor dupa care o adaugam peste frisca impreuna cu zaharul vanilinat si esenta dupa care dam la rece timp de30 min.

Punem apa impreuna cu zaharul sa fiarba timp de 30 min.Cand siropul ajunge la temperatura camerei punem si esenta.

Blatul o data racit il taiem si il punem pe 3 platouri dupa care il insiropam.

Scoatem crema si incepem sa asamblam tortul dupa care il ornam.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]