Tort cu mere si crema de zahar ars

de madi_marin in Torturi, 25 Ian 2010 | 47390 vizualizari

COMENTARII (32)

daniela11 1

16.10.2010, 13:27

ok ms madi am uitat nu stiu unde m-am gandit am mai facut o data si nu am pus praf mi-a iesit super , sa-l l-as la temperatura camerei sa se raceasca sau sa-l dau afara si dupa pun in frigider? scuze madi cred k eu sunt singura care te streseaza

madi_marin 1

16.10.2010, 13:44

daniela11....stai linistita, nu am stresezi deloc.... il dai afara si apoi la frigi....dar sa il rastorni numai dupa ce s-a racit foarte bine....ok?

daniela11 1

16.10.2010, 13:56

da ms f ff mult

Bucataras 1

16.10.2010, 13:58

sa ne zici cum a iesit, daniela.

gabytzaaaa

elena1988 1

08.03.2011, 10:59

ralu_ca 1

14.01.2014, 07:36

super tort

Alina26 1

14.01.2014, 13:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de branza cu piersici