Tort cu portocale si cirese amare

de Bucataras Monica in Torturi, 3 Aug 2012 | 3048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 linguri de apa calda
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri ulei
  • 9 linguri faina
  • 1 cana smantana
  • 1 pachet intaritor de frisca
  • 1 pachet zahar vaninilat
  • 1 esenta rom
  • coaja de lamaie/portocala
  • fructe dupa preferinta(banane,portocale,miez de nuca,cirese,visini)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu portocale si cirese amare:

Se separa ouale.Albusul cu cele 2 linguri de apa se bat spuma.Se adauga apoi zaharul ,galbenusurile,uleiul,faina.Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.

CREMA-se bate smantana cu jumatate de cana zahar pudra,se adauga intaritorul de frisca.

SIROP-se arde jumatate cana zahar,apoi se adauga apa calda se mai tine pe foc pana la dizolvarea completa a zaharului.

Se taie blatul in trei felii.Punem o felie,o insiropam,apoi adaugam frisca si dupa preferinta miez de nuca,portocala sau cirese amare si tot asa pana la ultima felie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu portocale si cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Monica 1

05.08.2012, 12:34

Va multumesc frumos!!!!

mamaieelena 1

06.08.2012, 17:47

La multi ani

Sim0na 1

07.08.2012, 16:40

La Multi Ani!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru Denis