Tort de ciocolata '' Ca la 20 de ani ''

de pity19 in Torturi, 20 Feb 2014 | 5722 vizualizari

 

Nu a mai ramas nimic din el :D Este simplu , ieftin si foarte bun! :

 

INGREDIENTE

  • crema de ciocolata pentru prajituri ,
  • frisca lichida 500 ml ,
  • zahar pudra (3 lingurite) ,
  • cirese (un borcan) ,
  • capsuni (la borcan potrivit) ,
  • bile argintii pentru ornament,
  • ciocolata alba ornament,
  • frisca pentru ornat .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ciocolata '' Ca la 20 de ani '':

Se pune crema de ciocolata intr-un castron ( eu am avut doua plicuri), se adauga pe rand cate putin frisca lichida, se mixeaza incontinuu, se pun linguritele de zahar pudra, pana cand devine o crema groasa.

Se insiropeaza blatul (eu am cumparat, doua), cu sirop de la cirese\capsuni, se adauga cate o lingura-doua de crema, se intinde , se adauga cateva cirese, capsuni pe fiecare foaie de blat, lasand putina crema pentru decor.

Se pune crema de ciocolata intr-o punga, se face o intepatura cu foarfeca, se orneaza dupa gustul fiecaruia, apoi cu frisca la tub facem pe margini dungi impletite. Se adauga capsuni, cirese, bilute argintii, ciocolata rasa ... si gata este.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata '' Ca la 20 de ani ''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Coffe Chocolate