Tort de inghetata de pepene rosu

de Lau in Torturi, 8 Aug 2011 | 4671 vizualizari

 

Un tort de inghetata de pepene rosu preparat dupa reteta preluata de la Bunica, la care am facut mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 100 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 500 g pepene rosu fara coaja
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de inghetata de pepene rosu:

Tortul de inghetata de pepene rosu se prepara astfel:

Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema

Miezul de pepene se mixeaza. Smantana se bate bine. Se adauga galbenusurile si pepenele amestecandu-se bine. Totul se rastoarna intr-un recipient si se da la congelator. Se lasa o ora se scoate si se mixeaza bine pentru  a sparge acele de gheata. Se mai repeta de de 2 ori operatiunea.

Tortul de inghetata de pepene rosu l-am rasturnat pe o farfurie si am decorat cu frisca si ciocolata (dupa ce s-a inghetat complet)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de inghetata de pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara