"Tort" de mamaliga

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 6060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1l apa
  • 300g malai
  • sare
  • 400g branza framantata de capra
  • 150g margarina
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Tort" de mamaliga:

1.Am pus apa la fiert cu putina sare.Cand a inceput sa fiarba am pus malaiul in ploaie,mestecand cu un tel ca sa nu faca cocolosi,apoi am lasat la fiert circa 15-20 de minute mestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.

2.Am incins cuptorul 200°.Am luat o tava(24cm diametru) si am uns-o cu margarina.Am pus un strat de mamaliga+branza framantata+margarina,ici colo.

Am facut trei straturi si am terminat cu branza si margarina.

3.Am dat la cuptor pentru 15 minute.

4.Intre timp am facut ochiurile si le-am servit cu "tortul" de mamaliga .

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

Tava sa fie inalta,nu cum am eu,cand se topeste margarina picura in cuptor. :D

Daca ti-a placut reteta noastra ""Tort" de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite