Tort de menta si ciocolata

de RuxyRux in Torturi, 26 Iul 2011 | 4238 vizualizari

 

Un tortulet raw delicios by Ligia Pop...multumesc mult draga mea!

http://www.youtube.com/watch?v=1HTihRG4yH4

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de caju( 250 gr) imuiat in prealabil undeva intre 30 de min si o ora
  • 3 linguri cacao( carob)
  • 3 linguri miere
  • 1 lingura unt de cocos
  • 2 linguri ulei palmier( se pot pune  3 linguri de palmier, fara untul de cocos)
  • 1 cana apa( sau 1/2)
  • 5 picaturi de ulei esential de menta( pentru uz intern)
  • fructe si nuca de cocos sau fulgi de migdale pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de menta si ciocolata:

Am inmuiat caju pentru o ora.

Am pus la blender toate ingredientele si am mixat cat sa iasa o crema mai grosuta si totusi fluida.

Intr-un inel culinar am turnat compozitia si am dat la congelator pentru o ora.

Apoi am ornat cu fructe si fulgi de migdale si am servit cu mare placere.

Trebuie manevrat rapid atunci cand il scoatem din congelator deoarece afara este cald si se inmoaie destul de repejor.

Eu am pregatit si un sos gros din capsuni, zmeura si afine la care am adaugat o lingura de miere si l-am servit alaturi de felia de tortulet...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de menta si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Ioana - La multi ani tuturor bucatarasilor ce poarta numele Sf Ioan