Tort de salata "Party"

de La Ancuta in Salate, 16 Sep 2010 | 8269 vizualizari

 

Am avut emotii inaite sa-l pregatesc, dar a iesit foarte bine. Din pacate nu am fotografie cu sectiune.

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 1 castravete taiat felii
  • 2 cepe mari taiate felii
  • 250 g rosii taiate felii
  • 3 mozarella taiate felii
  • 1 praz sau ceapa verde taiate rondele
  • 6 oua fierte taiate felii
  • 2 ardei taiati bucatele
  • 150 g sunca taiata bucatele
  • 1 legatura ridichi taiate felii
  • 150 g branza gouda taiata felii
  • 1 doza de ton in suc propriu
  • cateva masline
  • Pentru sos:
  • 150 g frisca lichida dulce
  • 2-3 linguri maioneza
  • 1 pahar mare de iaurt
  • sare,
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de salata "Party":

Se pregateste cu o zi inainte.

Intr-o forma de tort cu inel detasabil se pune salata ( pe fundul tavii si putin pe margini).

Se pun ingredientele in ordinea de mai sus. Ultimul strat este cel de branza gouda.

Se baga la frigider pana a doua zi.

Inainte de servire se scoate inelul tavii si se orneaza cu masline si ton ( sau orice altceva).

Pentru sos se bate frisca, se adauga iaurtul si maioneza iar la final sare, piper si usturoi.

Tortul se taie felii si se serveste cu sos.

TIPS-URI

1

Dupa ce am taiat legumele le-am pus pe hartie absorbanta ca sa absoarba zeama. Pe ingrediente nu se pune sare si piper, isi vor lua gustul unele de la celelalte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de salata "Party"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]