Tort in doua culori

de miremirc in Torturi, 26 Apr 2011 | 21941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat 1 :
  • 3 oua
  • 3 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 lg faina
  • Blat 2 :
  • 3 oua
  • 3 lg zahar
  • 2 lg faina
  • 1 lg cacao
  • Crema :
  • 2 plicuri budinca vanilie
  • 250 g unt
  • 600 ml lapte
  • 8 lg zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 lg gem de caise
  • 2 lg cacao
  • 200 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort in doua culori:

Pentru blat 1: mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam faina; punem compozitia in tava ( 25*35 cm ) unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor.Dupa ce s-a copt, taiem blatul in 2 pe lungime.

Pentru blat 2 : mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam faina amestecata cu cacaoua si dam la cuptor in tava ( 25*35 cm ) unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt.Taiem blatul in 2 pe lungime.

Pentru crema : fierbem budincile de vanilie in mod obisnuit, o lasam sa se raceasca apoi o amestecam cu untul batut spuma.

Asamblare : 1/2 blat maro-crema-1/2 blat alb-crema-1/2 blat maro-crema-1/2 blat alb-gem de caise-cacao-frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort in doua culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat Dr.Oetker