TORT KODRIT KADIR

de Sabina in Torturi, 23 Iun 2009 | 24397 vizualizari

COMENTARII (28)

Oana 1

23.06.2009, 08:43

Mama, ce bine arata Cred ca il execut si eu!!

Sabina 1

23.06.2009, 09:11

Oana, incearca-l. Sigur o sa-ti placa! Si e si simplu de facut!

Oana 1

23.06.2009, 10:33

Sabina, il am la cuptor Zaharul ala ars eu l-am intins pe cratita si pe pereti putin, ca la crema de zahar ars...sper sa fie ok asa....

Bucataras 1

23.06.2009, 15:24

Oana, trimiti si tu o felie ?

leoflori 1

23.06.2009, 15:36

ti-as fi dat 10 "furculite", nu 6! arata tare bine........

Miha 1

23.06.2009, 15:53

Felicitari Sabina!

Sabina 1

23.06.2009, 16:24

Oana, sunt sigura ca ti-a iesit o minunatie de tort.

Sabina 1

23.06.2009, 16:25

Flori, Miha, va multumesc! Sunteti tare dragute

Oana 1

23.06.2009, 16:41

Sabina, a iesit demential! Foarte bun, mai ales blatul!! Doar ca: 1. nu mi-a iesit deasupra zaharul ala ars, cum arata la tine in poza; 2. blatul de cacao a iesit mai gros decat la tine, adica in proportie inversa cu crema de zahar ars de deasupra, dar nu-i bai, e f. bun si insiropat; 3. a avut o gramada de sirop si a trebuit sa-l scurg ca dadea afara din platou . La tine cum a fost? Oricum, nota 10 plus, foarte, foarte bun! Acum e la frigider si maine sigur il devoram

Miha 1

23.06.2009, 16:51

Cu cat ma uit mai mult la tortul asta cu atat il mai ridic cateva pozitii in lista de asteptare.

ANCA 1

24.06.2009, 09:12

Oana 1

24.06.2009, 11:04

Mai, e demential tortuletul rece din frigider! Trebuie sa-l incercati! se face f. repede!

Sabina 1

24.06.2009, 13:40

Oana, ma bucur ca l-ai incercat.
1.eu nu am intins zaharul ars si pe peretii vasului
2.cred ca blatul ti-a iesit gros pentru ca ai avut un vas cu o suprafata mai mica decat al meu
3. cu siropul ce sa zic ...banui ca din acelas motiv ca la punctul 2
Intr-adevar e mai bun daca mai pastrezi si pentru a doua zi o bucatica.
La final, s-aveti pofta !!!

Oana 1

26.06.2009, 23:01

Aha, multumesc pt. lamuriri. Cratita mea avea 22 cm, dar oricum a fost tare bun cu blatul ala gros S-a mancat a doua zi tot

Mihaela 1

17.08.2009, 11:11

ieri l-am facut si eu.. chiar bun la gust, un fel de alternativa la tortul cu crema de zahar ars (ca de aia l-am facut pe asta ).. numai ca ce cacao am eu nu prea mi-a colorat blatul, ba chiar mi-a colorat si crema de lapte si deci nu e deloc asa aspectuos ca in poza.. poate data viitoare imi iese si mie mai frumos ca in poza... si eu care nu beau cafea am mancat-o acum cu tortul asta ..

Oana 1

17.08.2009, 15:20

Miha, mi-a placut mult de tot tortuletul asta! o sa-l mai fac si eu, tare bun!

Sabina 1

21.09.2009, 12:08

Nu-i nimic, Ramo, se mai intampla! Kodrit Kadir e de inspiratie arabeasca ...incearca-l si nu vei regreta

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:46

arata demential, trebuie incercat

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 15:39

sabina, am o nelamurire, dupa ce topesti zaharul pui caramelul si apoi torni compozitia intr-un vas de cuptor, nu? k asa reise din pozele tale, dupa care torni compozitia pt balt...

adry88 1

20.05.2011, 12:17

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:56

bun

Geanina87 1

18.06.2013, 20:06

trecut la favo

babi5 1

18.06.2013, 21:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de mere coapte