Tort Kodrit Kadir

de Miha in Torturi, 25 Aug 2009 | 22366 vizualizari

COMENTARII (48)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 19:23

da gaby, eu vr, doar k nu se potriveste planul de-acasa, cu cel din piata, acu ce sa fac, altul nu mai fac k am stat pana cum in bucatarie si vr sa-ti mai sp ceva, NIMIC nu mi-a iesit bine azi, mai bn dormeam

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 19:28

gabi, nu cred k ma intreci in esecuri

gaby_duceag 1

10.04.2010, 19:28

draga de ea,; si eu am zile in care dau gres in tot ce ma bag))dar si zile-mn care-mi iese totul bine,cum a fost ieri si azi.m-am laudat putin?ne,doar ti se pare)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 19:35

sti ce am facut?!de ciuda am mancat aproape unul intreg k am facut 2, nu unul
:
si mai era si cald, a fost bun la gust, dar iar mi-e rau

gaby_duceag 1

10.04.2010, 19:40

hmmm,din doua,n-a iesit niciunul?asta-mi suna a provocare))

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 19:42

deci, te provoc, am facut compozitia impreuna pt amandoua, oare aici sa fi gresit?

gaby_duceag 1

10.04.2010, 19:43

mai,mie nu imi pare greu dar de la citit pana la practica....

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 19:45

mda, nici mie nu mi-a parut deloc greu, de-asta am vr sa fac si 2 si rezultatul: ESEC TOTALundeva am gresit sigur, acu cine stie unde?!

madi_marin 1

10.04.2010, 20:06

asa e ...mai sunt zile proaste cand nu iti iese nimic cum trebuie, de-aia eu renunt cum vad ca incepe sa scartaie treaba...... cat despre faptul ca ca ti-ai ,,amenintat ,, musafirii ca le dai ceva bun....nu stiu ce sa spun, va trebui sa dregi busuiocul ca sa nu-i dezamagesti.... de+aia eu prefer sa fie o surpriza ce iese ...chiar si pentru mine...

Miha 1

10.04.2010, 20:47

Dana, imi pare rau ca nu ti-a iesit tortul. Nu stiu ce sa spun, nu sunt specialista in ale Kodrit-ului . L-am facut o singura data, innebunita de pofta, dupa ce l-am vazut la Sabina. Mie nu mi-au iesit marginile perfecte atunci, dar asta se repara daca e necesar.

Miha 1

10.04.2010, 20:53

Important e sa fie caramelul in strat destul de grosut si nu se intinde pe peretii formei. Inainte de a turna compozitia cu lapte si ou, caramelul sa fie bine intarit. Compozitia pentru blat sa fie ca de chec, ca o smantana groasa. aceasta se toarna in forma si nu se amesteca. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit (racit bine) in tava, apoi se rastoarna pe platou.

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 21:13

madi, l-am acoperit cu nuca de cocos, la gust e f bun, oricum ei nu stiu cum ar trebuii sa arate

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 21:17

caramelul, l-am lasat sa se raceasca, nu l-am intins pe pereti, ceea ce am observat, a fost k atunci cand am turnat compozitia de lapte, caramelul s-a crapat, compozitia pt blat asa am facut-o, dar nu l-am lasat sa se raceasca de tot, sp si mie daca dupa ce il scoti din cuptor e deja in straturi sau se alege si cand il lasi la racit?

Miha 1

10.04.2010, 21:34

Dana, nu stiu sigur ca am facut intr-o cratita de inox si n-am avut cum sa vad. Glumesc. In mod sigur blatul se inchega la cuptor, iar in timpul coptului se va ridica la suprafata.

gaby_duceag 1

10.04.2010, 22:18

citat-"madi, l-am acoperit cu nuca de cocos, la gust e f bun, oricum ei nu stiu cum ar trebuii sa arate"-,ce dulce esti!!!!

gaby_duceag 1

10.04.2010, 23:37

am terminat-o cu turcii(ralada),luam la rand arabii(kakadarul asta)asa ca n-am rezistat tentatiei si l-am executat.reteta e ok,straturile se distribuie perfect,doar din stratul de caramel a ramas o tzaruca pe cratita)asa ca nu-i prezentabil,dar cred ca-i bun

Miha 1

10.04.2010, 23:44

Ufff Gaby...mi-ai luat o piatra de pe inima.

gaby_duceag 1

10.04.2010, 23:52

elena1988 1

05.03.2011, 11:16

alinutzika 1

07.09.2011, 23:01

ce super arata....

melissa78 1

15.11.2011, 19:37

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 20:03

PERFECT!

babi5 1

23.08.2013, 13:50

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Feerie de An Nou