Intai preparam blatul :
Galbenusurile le amestecam cu 8 linguri de ulei si cu praful de copt,iar albusurile le batem bine cu telul sau mixerul adaugand si o cana de zahar .Apoi amestecam galbenusurile cu albusurile batute spuma,adaugam zaharul vanilat si faina ,amestecand bine ca sa nu se formeze cocoloase.Tapetam tava de la aragaz cu ulei si faina si turnam blatul de prajitura in cuptor . Lasam la cuptor 15-20 minute pana incep sa se rumeneasca. Apoi scoatem tava si lasam sa se raceasca.
Dupa ce preparam blatul s-a racit il insiropam cu sucul de mere.
Budinca se prepara astfel :
Punem laptele la fiert si cand incepe sa fiarba laptele,adaugam zaharul si praful de budinca amestecand continuu cu telul pana cand incepe sa se ingroase budinca .
Dam la o parte de pe aragaz si lasam sa se racoresca .
Taiem blatul pe jumatate.
Dupa ce s-a racit budinca ,jumatate din budinca o intindem uniform pe prima foaie de blat.
Adaugam cubuletele de ananas.
Apoi punem si a doua foaie de blat , punem cealalta jumatate din budinca .
Decoram tortul cu ciocolata rasa si kiwi.
Lasam tortul 2 ore la frigider, apoi putem servi cu incredere .