Tort spirala cu caramel si crema de vanilie

de Sidy in Torturi, 24 Ian 2013 | 9365 vizualizari

COMENTARII (27)

andrada23 1

27.01.2013, 18:35

La multi ani nepotelului, sa va traiasca, sa va bucurati de el!
Pare un tort minunat, si am sa-l incerc sigur intr-o zi. Am totusi o nelamurire, intrucat nu sunt chiar o experta in domeniu. Nu inteleg totusi cum se taie si asambleaza blatul spirala, va rog din suflet sa explicati pas cu pas cum ajungeti la fasiile cu care faceti spirala. Va multumesc.

Sidy 1

28.01.2013, 08:36

Draga mea am facut blatul pentru spirala in tava mare de la aragaz, apoi l-am taiat in 4 fasii pe orizontala,
Asa am reusit sa fac acea spirala....prima data cum se vede in poza a 6-a de jos , apoi in continuare am pus celelalte fasii si s-a format spirala....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]