TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE

de lenca21 in Torturi, 27 Dec 2009 | 9113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3discuri de pan-di-spagna
  • 2 yaurturi de vanilie
  • 1 pachetel de aroma de vanilie
  • 500ml de smantina dulce pt torte( in alternativ smantina batuta cu zahar)
  • fructe pt infrumusetat
  • suc de fructe(pt umezit foile de torta)
  • la dorinta torte gel pt infrumusetare
  • pentru aluat
  • 75gr de faina
  • 75gr amidon
  • 1pachetel de vanilie
  • 150gr zahar
  • 5oua
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE:

PREPARARE:
Batem ouale cu zaharul si o boaba de sare,cu mixerul cca10 min,neintrerupt.Tr sa avem o spuma deasa si aproape alba
Mestecam faina cu amidonul si vanilia si mestecand in mod delicat,incorporam cu compostul de oua
Incalzim bine cuptorul la180°
Punem aluatul intr-o tortiera unsa cu unt si presarata cu faina.Dam la cuptor cca 40 min

Batem bine smintina si adaugam yaurtul si aroma de vanilie
Stropim foile de pan-di-spania cu suc de fructe si infrumusetam cu fructe dupa plac

Daca ti-a placut reteta noastra "TORTA DE PAN-DI-SPANIA CU VANILIE SI FRUCTE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata pana la moarte