Tortellini bologna cu sos de ciuperci si smantina

de - Andreea - in Tortellini, 25 Noi 2011 | 9456 vizualizari

 

tortellini bologna sint tortellini ce au drept umplutura carne.
de precizat ca tortelinii nu i-am facut eu,i-am cumparat din comert.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini bologna
  • 250 gr ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceapa mica
  • 200 gr smintina
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini bologna cu sos de ciuperci si smantina:

Intr-o cratita se pune uleiul. Cand este incins se adauga ceapa tocata marunt. Cand aceasta prinde o culoare galbuie adaugam ciupercile taiate felii si lasam la gatit pana cand se evapora zeama lasata de la ciuperci, apoi adaugam smantina si lasam putin sa fiarba totul. Adaugam sare dupa gust

Separat se pune apa la fiert intr-o oala de preferinta inalta. Cand apa a inceput sa fiarba se pune 1 lingurita sare. Se adauga tortellini care se vor ridica la suprafata. Se fierb aproximativ 4-5 minute.

Se scurg de apa si se adauga peste sosul de smantina cu ciuperci. Se amesteca totul si se serveste....

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini bologna cu sos de ciuperci si smantina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]