Tortellini cu branza si sos de ciuperci

de cristeena20 in Tortellini, 15 Feb 2015 | 10720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tortellini cu branza (proaspete)
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 150 ml smantana
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • putin vin alb
  • margarina
  • sare, piper alb macinat, nucsoara
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu branza si sos de ciuperci:

- Ciupercile se taie felii si ceapa se toaca in robot marunt cu usturoiul. Intr-o cratita punem ceapa cu margarina la calit, la foc mediu, avand grija sa nu se arda. Apoi adaugam ciupercile si lasam sa se prajeasca cca 10 minute, pana scade apa lasata de ciuperci. Adaugam putin vin alb si lasam sa scada si acesta. Adaugam apoi sare, piper alb macinat si nucsoara razuita. Punem smantana si dam la foc mic. 

- Intre timp punem apa la fiert cu sare si putin ulei de masline. Cand clocoteste punem tortellini si lasma cca 3 minute (vezi instructiunile de pe pachet)

- Le scoatem cu o paleta gaurita si le adaugam la sosul de ciuperci. Amestecam cu mare grija si razuim parmezan cu generozitate deasupra. 

 

TIPS-URI

1

Daca gasiti smantana cu branzeturi in ea este ideala si da un gust puternic de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu branza si sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu branza, ciuperci si spanac