Tortilla

de xana in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2014 | 11254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 cartofi
  • 1/2 chorizo
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel proaspat
  • un praf de nucsoara
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla:

Fierbem cartofii cu tot cu coaja. Sunt mai buni cei rosii ca nu se zdrobesc prea usor. Ii curatam si ii taiem in cubulete.

Ceapa si usturoiul taiate pestisori si chorizo in felii le punem intr-o tigaie si lasam pana ceapa se inmoaie. Adaugam apoi cartofii si patrunjelul si mai amestecam de cateva ori. Ouale cu nucsoara si un praf de sare le batem usor si le turnam in tigaie, cat mai uniform, agitand usor tigaia ca oul batut sa intre bine intre celelalte ingrediente. 

Lasam pe foc si urmarim cand incepe sa se rumeneasca pe fund(pentru a vedea, ridicam putin o margine cu ajutorul unei lame de cutit). Stingem focul si o dam la cuptorul preincalzit(doar partea de sus) pana se rumeneste si la suprafata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen in aparatul de waffe