Trandafiri cu sunca

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 71719 vizualizari

 

Am vazut, mi-a placut, am facut.

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat de foietaj
  • sunca de Praga felii subtiri
  • cascaval
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri cu sunca:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se intinde pe blat si se taie fasii de 4-5 centimetri.

Se ung fasiile cu ou batut.

Se pun feliile de sunca taiate in jumatate si se ruleaza.

Se pun in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt'

Se ung cu ou si se presara cascaval deasupra.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.

Eu le-am copt de doua ori ca prima oara le-am scos crude la mijloc.

Sunt foarte bune.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]