Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale

de laylalala in Prajituri, 22 Apr 2010 | 4655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 50 gr migdale macinate
  • 50 gr migdale intregi
  • 100 gr fulgi de ciocolata 
  • 1 ou, batut
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale:

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Taie foaia de aluat in jumatate,Dintr-o jumatate taie fasii late de 2cm, iar din cealalata jumatate taie cercuri mici.
Periaza fasiile cu ou, apoi presara peste ele migdale macinate si fulgi de ciocolata.Periaza cercurile cu ou si presara migdale macinate, apoi aseza in centrul fiecarui cerc o migdala intreaga.
Ruleaza fasiile si aseaza-le peste cercuri.Da totul la copt 15-20 minute, pana cand aluatul s-a umflat si s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema ganache de ciocolata alba.