Treccia ripiena sarata

de ala_oancea in Pizza, 27 Mai 2009 | 25963 vizualizari

COMENTARII (10)

yammy 1

27.05.2009, 17:19

cum poate sa arate branza aia topita

ala_oancea 1

27.05.2009, 17:29

Se poate face si cu alte umpluturi, chiar si dulci. Eu am mai facut tot sarata si am pus si un strat de ciuperci.

Sabina 1

28.05.2009, 13:21

wow tre sa fie foarte gustos

Oana 1

28.05.2009, 16:48

Arata nemaipomenit!!

ionix 1

14.09.2009, 17:00

pare un pic dificil dar trebuie sa-ncerc sa fac ... vai, sincer o sa ma fac si mai grasa decat sunt

ala_oancea 1

15.09.2009, 15:19

Nu e chiar asa de greu ... spor la treaba

liana_geicu 1

04.12.2009, 21:53

mamaaa, ce bine arata si cred ca este si suuper buna! o sa o incerc si eu la un moment dat

Sotto 1

26.06.2014, 23:47

Am preparat acesta reteta , este demential de buna dimineata ,seara sau chiar ca si gustarica

vifor 1

27.06.2014, 23:56

arata minunat! la cate grade se coace?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat clasic de pizza reteta pentru blat perfect