Trufe de branza

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 13459 vizualizari

 

Un aperitiv simplu, dar spectaculos!

 

INGREDIENTE

  • branza de vaci 300 g,
  • branza de burduf 300 g,
  • mascarpone 100 g,
  • Pentru ornat:
  • seminte de mac,
  • seminte de susan,
  • bucatle de somon afumat,
  • nuca macinata,
  • marar proaspat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de branza:

Se amesteca energic branzeturile, pana se omogenizeaza, apoi se lasa la rece cca. 25 de minute. Din amestecul obtinut se fac bilute, care apoi se rostoglesc prin diversele mirodenii. Un sfat, faceti intai toate bilutele, puneti-le pe un platou, apoi le dati prin topinguri;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]