Turte "albe si negre" la tigaie

de alinutzika in Piine, 24 Aug 2011 | 8092 vizualizari

 

Foarte, foarte bune ambele turte! Crocante si cu un gust grozav!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina (alba sau neagra)
  • 1 lingurita lapte praf
  • sare
  • apa calduta (cat cere faina)
  • 1/2 plic praf de copt
  • 3 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte "albe si negre" la tigaie:

Se amesteca bine toate ingredientele, pana rezulta un aluat mai tare si elastic. Se intinde o foaie de aprox 2 cm grosime, pe masa unsa cu putin ulei. Se coace  in tigaie antiaderenta, fara ulei, pe ambele parti.

Eu am facut o portie cu  faina alba si una cu faina integrala.

Piticul meu, Samy, a crezut ca e placinta si imi tot cerea "sa-i dau placinta". A papat aproape jumatate de turta..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte "albe si negre" la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batbout (painici marocane)