Turte moldovenesti

de gaby_gabytza in Piine, 8 Sep 2011 | 16589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 cub drojdie
  • apa calduta
  • sare
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte moldovenesti:

Amestecam intr-un bol faina, cubul de drojdie dizolvat cu putina apa calduta si putina sare. Framantam bine adaugand si lingurile de zahar dizolvate cu apa calduta si framantam cat sa iasa un aluat de paine. Lasam la dospit 30 minute si il invelim cu un prosop.

Pregatim o tigaie si avem grija sa fie uscata si o punem la foc. Luam o bucatica de aluat o punem pe masa de lucru tapetata cu faina si dupa o luam in mana si ii dam o forma rotunda si o punem in tigaie la foc mic.Dupa ce o coacem pe ambele parti o punem intr-un servet uscat si o invelim.

Repetam procedura si cu restul de aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

09.09.2011, 16:02

bune bune vreau si eu

kamy 1

09.09.2011, 16:03

ce-mi plac

cristy 1

22.09.2011, 22:37

sunt super bune si mie imi place sa fac
mai ales iarna cu branza
mmmmm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turte "albe si negre" la tigaie