Ursuleti cu branza

de bursulica in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2012 | 4085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. branza de capra (telemea de vaca)
  • 250 gr. unt
  • 2 oua; 1 ou pentru uns
  • 400 gr. faina
  • sare
  • chimen, boia, susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursuleti cu branza:

Se amesteca faina cu ouale, adaugam branza razuita, untul taiat cubulete si putina sare. Intindem aluatul la un strat de 1 cm., taiem aluatul cu o forma ( am ales forma de ursulet), le vom unge cu ou. Deasupra se presara condimente si seminte. Se coc la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursuleti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele