Varza calita cu muschiulet in vasu roman

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2010 | 5790 vizualizari

 

o bunatate nu gluma............

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 600 g muschi de porc sau pulpa
  • ulei de masline50 ml
  • sare
  • piper
  • cimbru macinat 1 lingurita
  • 2 linguri de unt
  • pasta de tomate 200 ml
  • 3 rosii
  • 150 ml smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu muschiulet in vasu roman:

Se toaca varza marunt ,

se amesteca cu sare si piper si cimbru macinat (1 lingurita) apoi se pune la calit in ulei la foc mic amestecand din cand in cand,iar daca e nevoie se poate adauga 1 canita de apa.

Cand varza e calita bine se pune pasta de tomate, se mai dau 2 clocote si se stinge focul.

Muschiul se taie cubulete si se caleste in ulei ,se pune sare, piper si se amesteca bina sa se rumeneasca frumos apoi se pune o canita de apa si se lasa sa fiarba 25-30 minute pana scade apa .Cand carnita e fiarta se amesteca cu varza calita .

Se unge vasul roman cu unt apoi se pune varza calita si carne prajita si se amesteca bine ,se uniformizeaza, dupa care se taie rosiile rondele si se pun pe varza, dupa care se pune smantana si se da vasul la cuptor 20 minute la 170 grade.

Este grozava.!......................piticii au mai pus  smanatana .............asa sa fie ,dar a fost grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu muschiulet in vasu roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ierburi de Provence