Varza de Bruxell

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 8828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g varza de Bruxelles
  • 6 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie- coja-
  • 50 g unt.
  • 150ml apa
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de Bruxell:

Se spala bine varza, si se curate de eventualel foi galbene,se lasa la scurs si se taie apoi in jumatati daca sunt prea mari,sau sa lasa intregi. Intr-o craticioara se pune uleiul la incins, se adauga usturoiul tocat marunt si apoi se adauga varza de Bruxelles. Se caleste varza pana ce se mai inmoaie si apoi se adauga putina apa si coaja de la lamaie .. Se acopera cratita si se lasa la foc mic sa se fragezeasca varza. Untul se adauga treptat peste varza amestecand usor. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se serveste ca atare sau ca si garniturea la fripturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de Bruxell" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciuperci, cascaval si salam