Varza de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 20 Mai 2010 | 4154 vizualizari

 

Pentru cine maine tine post il poftesc la o portie de varza

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivit de mare
  • jumatate ardei rosu
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • 2 cepe verzi
  • marar verde
  • 3 linguri orez
  • 1 lingura bulion
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza de post:

Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.

morcovul se curata,se spala si se taie cubulete.

ardeiul se scoate semintele si se toaca si el.

mararul si patrunjelulse spala,se indeparteaza cozile si se toaca marunt marunt.

varza se spala si se taie fidelute.

intr-o oala s epune putin ulei la incins.

can s-a incins se pune ceapa ,morcovul si ardeiul la calit.

cans s-au calit putin se pune varza fideluta si se pune o cana de apa fierbinte(oricum varza verde mai lasa si ea zeama).

se pune piper si sare si se acopera cu un capac si se lasa la fiert.

orezul se pune intr-un ibric si il fierbem cu un strop de sare.

cand e aproape gata fiarta se pune patrunjelul si mararul tocat.

bulionul se desface in putina apa si se toarna in oala si 1 lingurita de boia de ardei dulce.

se adauga si orezul fiert.

se mai dau cateva clocote si se inchide focul,iar oala se acopera cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

20.05.2010, 21:45

te poftesc roxana...nadina iti dau dar foarte putin sa stii

Dana Cristea - pusikmea 1

21.05.2010, 11:27

rocsi de la tn mirosea ieri la min epe scara? am zis ca innebunesc ce bine mirosea, tre sa fac si eu mane neaparat

Rocsi 1

21.05.2010, 11:38

da d ela mine...vroiam sa te chem cu mirosul la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume