Varza dulce cu piept de pui la cuptor

de mirela0911 in Pui, 4 Noi 2012 | 12525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza dulce mare
  • 1 piept de pui
  • 150 g piept porc presat
  • 1 gogosar
  • 2 rosii bine coapte
  • sare, piper
  • cimbru
  • 2 rosii mai mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu piept de pui la cuptor:

Se taie varza fideluta. Intr-o cratita incapatoare cu putin ulei, se pune varza la calit cu un pic de sare. Se adauga si putina apa si se acopera cu un capac. Se amesteca din cand in cand pt a nu se prinde de fundul cratitei si se lasa pana se inmoaie varza. 

Intre timp, pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit in 2-3 lg ulei de masline pana se albeste carnea. Se taie si pieptul presat bucatele micute, gogosarul taiat feliute si se pun in tigaie alaturi de pieptul de pui. Se condimenteaza cu sare si piper, se mai lasa cateva minute amestecand, dupa care se lasa deoparte. 

Cele doua rosii coapte se oparesc putin, se decojesc iar pulpa se taie cubulete si se amesteca cu varza. Se mai condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat. Se mai lasa cateva minute dupa care se amesteca cu carnea. Toata compozitia se transfera intr-un vas de yena iar deasupra se orneaza cu rosii taiate felii si o crenguta de cimbru. Se da la cuptor pt cca 30 minute (pana incepe sa prinda culoare deasupra). Se serveste cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic si basmati, cu piept de pui